Tar någon detta på allvar?

Moderaternas nya reklamkampanj är ju fan i mig helt otrolig. ”Vi älskar människor” heter den. Den bygger på att man ska pryda sig facebookbild med en knapp där budskapet står skrivet. Den förklaras såhär:

Människan är utgångspunkten för nya Moderaternas politik. Människan besitter en inre förmåga att utvecklas men behöver frihet för att denna förmåga ska komma till sin rätt. Med friheten kommer också rätten att få vara sig själv, ansvaret för sina egna val och kravet att respektera andra människors sätt att vara.
Våra ambitioner för Sverige är full sysselsättning, sammanhållning och internationell solidaritet. Genom en stark arbetslinje och ordning och reda i ekonomin kan alla människor delta och komma till sin rätt. På så sätt skapar vi tillsammans ett tryggt samhälle med en god välfärd.
Med din hjälp vill vi fortsätta att göra vårt land ännu bättre. Som medlem i Moderaterna bidrar du till ett friare, tryggare och mänskligare Sverige.

Att jag tycker att detta är äckligt skitsnack gör väl knappast någon förvånad och det är väl egentligen helt i sin ordning att man som meningsmotståndare inte samtycker med den politiska propaganda som Moderaterna driver. Men det jag undrar, det är om någon enda människa utom de som ligger bakom kampanjen faktiskt använder denna badge seriöst. Har ni sett en enda?

3 reaktioner till “Tar någon detta på allvar?”

  1. Jag trodde på riktigt att det var ett skämt innan jag läste ditt inlägg. Snälla snälla, vad kul det skulle vara om något annat parti bytte slogan till ”Vi hatar människor” som respons på hur löjlig den är.

  2. Nä, endast av en politiskt aktiv sosse som ironiserar. Jag har svårt att se hur den ska kunna användas på ett seriöst sätt. Hur tänkte M egentligen?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *