Till alla glädjeivrare.

Alla ni glädjeivrare som hänger här, observera att jag ler på bilden i min presentation. Nu förväntar jag er att ni ska tro att jag är en ny människa som ba ser på världen genom ett glädjefilter och hoppar i vattenpölar för att komma i kontakt med mitt inre barn.

8 reaktioner till “Till alla glädjeivrare.”

    1. I nuvarande header eller förra? Jag gillar också den sura minen mer, men folk klagar och jag vill ju ej verka sur.

  1. Ärligt talat så påminns jag om artiklar jag läst på framför allt amerikanska feministiska bloggar som handlar om det här med förväntan att le som är större på kvinnor än på män. Typ män som kommer upp till kvinnor dom inte ens känner och säger att dom borde le. No, go away.

  2. Rätt knäppt att det här lyckades bli en feministfråga. Jag smajlar i min blogg, oavsett kön och eventuell -ism. Och jag ser gärna att andra gör det på sina bilder, men ingen ska känna sej pressad av det.

    1. Fast det är ju kanske inte så konstigt att det blir en feministfråga då det faktiskt FINNS de som liksom kräver att kvinnor ler, men det gör ingenting om män inte ler så mycket.

      1. Ja, det är inte helt ovanligt att främmande män kommer fram och säger åt en att le. Jag är övertygad om att det är mer än en olycklig slump.

  3. Nej du, vi som har läst din blogg ett tag skulle aldrig komma på något så dumt. Dessutom balanserar du upp det väl med headerbilden!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *