Tja!

wpid-IMG_20131223_105602.jpg

 

Idag ska jag träffa lite kompisar och hänga, jag hoppas på att det blir skön ångestfri stämning, men dte lär väl vara aldeles för mycket begärt.

Har funderat på att skriva en såndär årssammanfattning men det kommer bara bli ångest ångest. Eller så kommer jag ba ”men guuu vad mycket kul/bra jag gjort ändå woho värdigt liv”.

2 reaktioner till “Tja!”

  1. Jag hoppas att du haft en underbar jul, underbaraste Fanny, med massor av ”men guuu vad kul/bra det var när jag skrev tonvis med oförskämt bra blogginlägg som spred insikter, skapade spännande och nyttiga konversationer och en frizon i tillvaron för en massa tacksamma läsare”.

    En av de bästa sakerna som mitt 2013 har innehållit är att jag hittade din blogg. Så mycket av det jag har läst här har hjälpt mig börja hitta tillbaka till mitt eget envisa rättvisepatos, på väg mot en mycket bättre version av sig självt än det nånsin varit tidigare också. Att fördjupa mitt engagemang i de här viktiga frågorna har också hjälpt mig i striden för att ta mig ur den depression som utlöstes förra hösten av en usel arbetsplats (fort går det inte, men det blir bättre).

    Tack bästaste du, för året som gått! Du har gjort stor skillnad i mitt liv <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *