Tråkig grej.

Alltså. Topp ett tråkiga prylar är ju följande: kissa. Hatar att kissa. Tar för kort tid för att man ska palla engegera sig i dasslitteratur och ger för det mesta inte någon större känsla av lättnad.

5 reaktioner till “Tråkig grej.”

  1. Nej nej. Kissa is the shit. Eller snarare the pee (ursäkta farfarshumorn). Det går fort. Det är lättorkat. Det luktar inte. Man kan göra det bakom en buske när man absolut måste (inte alls lika lätt med den bruna varianten).

  2. Man borde börja ”pimp the peeing”. Inspirerad av min nya kattunge kan man utmana sig själv med kisställen: papperskorg, blomkruka, kattlåda, säng med lakan som ändå ska tvättas, grannens rabatt – the challenge never ends!

  3. Kissa är lite jobbigt för att jag kissar så många gånger per dag, men eftersom jag alltid är GRYMT kissnödig när jag går på toa så tycker jag att det är rätt trevligt eftersom lättnadskänslan som infinner sig är underbar. Jag kissar oftast ganska länge också, så jag hinner tänka iaf ett par trevliga eller viktiga tankar medan det pågår. Bajsa däremot… det må vara skönt när det väl är över, men jag hatar känslan medan det sker & allt torkande. Brukar duscha in i röven till sist. Lika bra.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *