Tråkiga saker.

En grej jag verkligen inte fattar är folk som ser sina toalettbesök som en trevlig möjlighet att vara för sig själva och drar ut på det hela som fan. Finns det något  tråkigare än att gå på toa (i synnerhet kissa har jag sjukt svårt för). En annan trist grej som folk envisas med att dra ut på är att duscha. Fattar ni inte hur sinnessjukt tråkigt det är?

8 reaktioner till “Tråkiga saker.”

  1. Hahaha håller med! Man vill ju bara in och sen ut igen. Tycker det är jättetrist att duscha också, drar mig liksom för det, som en syssla liksom…

  2. Min kille sitter alltid på toa i MINST en halvtimme. Jag förstår liksom inte, möjligtvis om toalettstolen var som en skön fåtölj men det är den ju knappast. Min röv blir typ bortdomnad efter 5-10 minuter.

  3. Nio av tio ggr tycker jag det är sån himla waste of time att duscha, hatar att blöta ner hela mig, vet inte om jag känner mig utsatt och sårbar där naken och blöt eller om jag bara tycker att det är skittråkigt.
    Och sen kommer den där tionde gången då det känns som om jag skulle kunna stanna i duschen för evigt och önskar att jag vore en sjöjungfru.

    Många av mina herrvänner uppskattar bajseriet så mycket att dom kallar det att ”bögbajsa” eftersom dom finner det så analskönt och tillfredsställande.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *