Träning.

Tja bloggen. Jag har ett tillkännagivande att göra.

Jag hade tänkt att jag, hör och häpna, ska börja träna. Eller jag har börjat träna för jag gjorde det idag. Sprang två kilometer i snigelfart. Nu känner jag mig som en ny människa.

Ni ser, jag har varit så missnöjd med mig själv på sista tiden. Och så kom jag fram till att jag må vara utseendefixerad och så vidare men jag ska fan inte låta mina kroppskomplex leda till att något företag får en massa pengar. Så jag tänkte att detta med löpning, det är bra. Skor och sportbh har jag redan och utöver det behövs inget. Jag har hört att fysisk aktivitet ska typ få en att må bra och så vidare och det kan jag behöva. Har en inre bild av mig själv som med lätthet går upp för trappor, springer efter bussen och så vidare.

Skriver detta nu för att jag ska bli mindre benägen att banga ur efter en vecka som jag brukar göra. Tänker inte starta någon jävla träningsblogg. Ni får gå in ibland och ba: ”men Fanny, hur går det med träningen” så att jag skäms om jag inte gjort den. Ok?

4 reaktioner till “Träning.”

  1. Heja, heja! Två saker om träning: det ska vara ett glädjeämne och inte något som man pinar sig igenom. Det vill säga, om känslan man har inför sin träning är att det är ett tråkigt måste, så bör man se sig om efter något annat sätt att röra sig på. För det andra: man ska inte få ångest om man skippar någon träning nu och då, inte kommer iväg ut och springa eller till gymmet för att man har annat för sig eller för att man helt enkelt inte orkar. Finns ingen anledning att ångesta om man inte tränat på några veckor, det behöver inte alls innebära att man ”slutat”. Och en gång i veckan är väldigt många gånger bättre än ingen gång alls!

    Har själv tränat både regelbundet och oregelbundet de tre senaste åren. Ibland går det några månader utan att jag kommer iväg till gymmet, ibland tränar jag flera gånger i veckan. Försöker att inte lägga någon press på mig, att se det som en njutning och inte ett måste. Funkar rätt bra faktiskt, det innebär att jag då jag inte tränat på ett tag blir riktigt sugen just för att det känns så bra.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *