Tröttsam grej.

Grej jag tycker är tröttsam: folk som ska moralisera kring hur hemskt ytligt facebook är. Jamen synd för dig, gå ur skiten då? Är det verkligen ett relevant ämne för ett debattartikel?

5 reaktioner till “Tröttsam grej.”

  1. Nonsens, Facebook är ett banbrytande medium med potential att revolutionera det offentliga rummet. Den urartning, infantileserings- och förruttnelseprocess av offentligheten som vid det här laget tillåtits fortgå under åratal är en samhällsfråga av grandiosa mått, och Facebook är en nyckelfaktor i detta sammanhang.

    Du resonenar som en barnunge, ungefär som att det bara är att byta bank om det skulle visa sig att den faktiskt stjäl folks pengar. Skulle det vara att ”moralisera”? Moralen kan inte sluta vid individen, som random jönsliberal och medialuder tycks hävda numera. Dock har jag inte läst artikeln. Var den skit så är det ju en annan sak. Men det var inte det du sa.

    1. Jag tycker verkligen att det är fånigt med allt tjat om hur ”kalla” relationer är på facebook. Jag håller inte med om det, jag tycker facebook är skitbra men som med allt så är det såklart trist om man bara sitter där.

      1. Facebook kan vara kul om man använder det på rätt sätt. Att det sedan är ”kallt” skiter jag personligen fullständigt i, jag använder det inte på det sättet. Jag tycker dock inte att det trots den tekniska potentialen stimulerar till intellektuella och danande mentala utbyten. Det är väl dock inte FB:s brist, utan de individer man har i sin FB-bekantskapskrets, kanske. 😀

  2. Facebook blir vad man gör det till tycker jag. För mig är facebook både ett sätt att hålla kontakt med familj och vänner och en ytterligare arena för att diskutera politik på. Jag tycker att många bra politiska diskussioner hålls där. Sen finns det saer som kan uppfattas som ytliga, men därav går det inte att dra slutsatsen att facebook bara är ytligt. Det kanske är journalisten som befinner sig i fel sällskap på internet.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *