Vad är grejen?

Jag fattar verkligen inte grejen med såna här kommentarer. Vem skriver ”vilken fin blogg du har” och tror att den som tar emot kommentaren ska tolka det som något annat än spam, man kan väl anstränga sig för att vara lite mer personlig tycker jag.

Och sen ”följa varandra på bloglovin”. Men herregud, varför vill man ha en läsare som för det första troligen inte ens läser och som om den gör det antagligen inte är särskilt intresserad. Det verkar ju jättedåligt.

Den här typen av kommentarer hatar jag nästan lika mycket som folk som svarar på mina kommentarer i deras bloggar  i mitt kommentarsfält. Gu vad jobbigt de är att behöva radera allt som är off topic tycker jag.

2 reaktioner till “Vad är grejen?”

  1. Jag tror faktiskt att just den där kommentaren kan räknas som spam (fick precis samma av den tjejen), men är det inte lite underligt att man raggar läsare som inte ens *läser* ens blogg? Kanske är jag för gammal för att förstå.

  2. Jag vill i alla fall ha läsare som faktiskt LÄSER och inte bara prenumeranter för att typ… hamna först på Bloglovin’ eller nåt. Himla trist om man har typ 100 prenumeranter men över hälften bara markerar som läst utan att ens ha klickat sig in på bloggen, bara för att man tjatat sig till dem.

    Men ja… för vissa verkar det vara viktigare med just prenumerantantalet för att de vill bli nästa Blondinbella eller nåt i den stilen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *