Våga vägra verkligheten.

Idag känner jag att det är hög tid att damma av det gamla ”våga vägra verkligheten” som jag hade skrivit på min jeansjacka när jag var en ung arg och hatisk punkare. Det vore så skönt med lite hederlig gammal vägran, att peka finger åt ”systemet”.

Men på senare år har jag blivit en sån fjolla. Fogar mig ryggradslöst efter folks förväntningar och drömmer om entreprenörsskap och karriär, att få vara smal och vältränad och ha en snygg maxiklänning.

2 reaktioner till “Våga vägra verkligheten.”

  1. Kort sagt: du vill så gärna vara en duktig flicka, och lyckas säkert skapligt, om än aldrig tillräckligt bra. Det sammanfattar svenneödet. Men vad fan ska man göra då? Vi har ju inget val utom att anpassa oss.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *