Var finns alla dessa Riktiga Män?

Eftersom det är oerhört viktigt för antifeminister att driva sin tes ”feminister har fått för lite kuk” i bevis så kan de ibland tycka att det är väldigt provocerande att en feminist får ligga. De måste på något vis förklara att detta oerhörda har kunnat inträffa, och den förklaringsmodell som burkar ligga närmast till hands är att den här mannen helt enkelt inte var någon Riktig Man. Själva ingår de såklart i gruppen Riktiga Män och de skulle aaaaldrig får för sig att ligga med en kvinna som till exempel hade håriga ben.

En Riktig Man är alltså en man som tycker att det är så äckligt med kroppsbehåring på kvinnor att det får honom att banga på sex, eller någon som tycker att kvinnor ska vara ”kvinnliga”, alltså bete sig undergivet och tillgjort för att tillfredsställa dem.

Men jag kan väl känna lite att det ju faktiskt är helt okej, att så kallade Riktiga Män inte vill ligga med mig. Det hela är mycket ömsesidigt. Jag är glad över att det finns män som har en någorlunda rimlig relation till kvinnor och sex och som till exempel inte tycker att det är deras sak att ha åsikter om sin partners kroppsbehåring.

Men jag är ändå nyfiken. Vilka är egentligen dessa Riktiga Män som absolut inte skulle kunna tänka sig att ligga med en feminist och var finns dem? Hur känner en igen dem? Svara någon!

Kom igen nu antifeminister! Berätta allt.

4 reaktioner till “Var finns alla dessa Riktiga Män?”

  1. tycker inte att det är nåt att orda om att människor har sina preferenser fastän det kan vara värt att orda om hur dessa preferenser har uppkommit & om det är någonting att ta en närmre titt på & kan också tycka att det inte är min sak att tala om hur en riktig man är men jag har fallenhet för att uttala mig sexistiskt & vill inte alltid hindra mig så jag gör det ändå & då tycker jag att det är väl värt att nämna ett samtal som jag & en väninna hade om just att knulla med luden kropp & nej här kommer ingen andningspaus innan punkt åsså konstaterade vi i alla fall att det är så jävla hett när en karl knullar totalt djuriskt, passionerat, svettigt & genuint & aldrig skulle backa för att en är en människa i all sin mer el. mindre lurviga prakt.

    mkt med ideal som får karlar att totalt backa från sex med en kvinna som dom annars finner attraktiv känns för mig ofta undergivet massmedia & särskilt stereotypt maskulint är det ju inte att kuva sig så pass att det blockerar könsdriften.

  2. Jag tycker definitivt det är min sak att ha åsikter om min partners kroppsbehåring, liksom att ha åsikter om andra aspekter av hennes utseende och personlighet. Vore för mig fullkomligt absurd relation att aldrig ge några komplimanger. Att respektera andras val och gränser, och att bete sig respektfullt och omtänksamt i vad man säger och inte säger, är inte samma sak som att inte ha åsikter.

  3. Finns det några män eller kvinnor som inte har preferensen som är färgade av samhällsstrukturer? Min erfarenhet är att de människor som inte vill ligga med mig, pga att jag inte passar in i deras mall för vad som är knullbart, brukar undvika att bjuda in till knull.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *