Varför ens försöka?

Fattar inte varför Kissie bryr sig om att käka över huvud taget. Så onödigt när man ändå bara äter sjukt vidriga saker med nada näringsinnehåll, som barnmat.

4 reaktioner till “Varför ens försöka?”

  1. Hon kanske inte pallar hungern. När jag bantade åt jag ofta barnmat för att det innehöll lite kalorier beroende på vilken sort det var, samtidigt som det gav en tillfällig mättnadskänsla. Fast särskilt näringsrikt är det ju ändå inte. Men jag tycker faktiskt att vissa utav puréerna är goda. ><

  2. Mja alltså, ärligt talat äre inget fel på deras fruktpure, de är riktigt goda! 😛 Däremot var jag svårt anorektisk när jag körde den stilen, och att Kissie låtsas vara likadan när hon inte alls ser lika undernärd som hon borde vara i relation till sitt påstådda kcal-intag, det ger en sjukt fuckad bild till alla stackars trettonåringar som försöker sig på det. Lätt att hon äter hederlig gammal husmanskost och limpmackor när hon tar av sig kissie-masken på kvällen.

    1. Fast det där beror ju iofs på hur mycket hon vägde när hon började. Nu är jag visserligen ingen expert på Kissie, läser väldigt sällan hennes blogg. Men man kan ju ha en ätstörning även fastän man inte ser sjukt undernärd ut. Hon kanske är på väg åt det hållet, men hon är inte där än?

    2. hon äter barnmat i syfte att gå ner i vikt. självklart är hon ätstörd och jag skulle väl inte kalla henne särskilt ”normalstor” heller. man måste inte se undernärd ut för att vara det och man måste absolut inte vara pinnsmal för att vara ätstörd.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *