Varför hata Linda Rosing?

Jag tänkte på en grej när jag läste bloggkommenterorerna om att Linda Rosing (eller Thelenius som hon heter nu) kanske ska öppna sitt kommentarsfält på sin blogg igen. För den oinsatta så var hon tvungen att stänga det för att folk skrev så mycket elakt, framförallt om hennes barn.

Innan jag visste något om Linda Rosing så var min utgångspunkt också att hata henne. Hon hade opererat pattarna, var blonderad, varit med i Big brother och var på det stora hela nidbilden av en blåst dokusåpadeltagare. Sen såg jag Den rätte för Rosing av nån anledning (för övrigt där ärkepajasen Hugo Rosas figurerar för första gången) och jag slogs av hur totalt orimligt det är att folk hatar Linda så mycket. Hon är verkligen inte förarglig på något vis, inte ens på det där sättet som Maria Montazami är genom att vara totalt verklighetsfrånvänd som ett resultat av sin totala brist på förmåga att tänka.

Jag tyckte verkligen bara synd om Linda. Det var massa killar som ville bli ihop med henne för att de ville ha nåt våp med stora pattar att sätta på, alternativt för att få vara med i tv. Och jag fattar bara inte varför folk ogillar henne, varför folk fortsätter tjata om alla idiotiska grejer hon har gjort. Det är ju fan bara synd om henne, en korkad trashkändis som folk tycker om att ömsom utnyttja, ömsom snacka skit om. Ändå bemödar sig folk med att gå in på hennes blogg, läsa den och skriva långa kommenterar om hur tjock hennes dotter är, hur korkad hon är och hur värdelöst unika partiet var.

Det kan nog vara så att det som gör för ont att tycka synd om måste man hata istället och jag tror det är det som är fallet med Linda. Antingen tycker man synd om henne och det är en förolämpning i sig, för man tycker synd om henne för att hon är hon, eller så bara hatar man för att man inte orkar leva sig in i hennes situation, för det är liksom lite för smärtsamt.

7 reaktioner till “Varför hata Linda Rosing?”

  1. Såg du BB när hon var med? Hon var hackkyckling redan då & jag tyckte så hemskt synd om henne. Hon har inte alls Gynnings charm & distans & det blir bara pannkaka av alltihopa.

    1. Jag såg inte big brother då och har aldirg kommit till skott att kolla det nu, även fast jag vill. Jag har en fablesse för skräptv.

  2. Jag tittade på bb den hösten då hon var med och det jag minns var att jag tyckte hon var lite smått patetisk, men en snäll tjej för det. I slutändan spelar det ingen roll ifall man är blonderad eller inte, har silikonpattar eller inte, så länge man är juste mot folk? Sen att hon skriver som en kratta har jag stört mig på, men hatar jag henne? Nej då.

  3. Jag ogillar mediaLinda för att hon är så himla ointressant men ändå fortsätter att poppa upp i blaskor och tv, typ går med att helsidefotas i i ett rosbestrött badkar med sin nya karl och under det en lång text om hur lyckliga dom är tillsammans och vilken bra älskare han är. Dock skulle jag aldrig ge mig på hur hon är som mamma eller säga något om hennes barn.

    1. Det tragiska och jobbiga är ju att hon saknar all form av självrespekt. Det är dock mer en anledning att tycka syn om henne i min mening.

  4. Det är väl som du skrivit i ett tidigare inlägg, att de läser för att de fascineras av det de inte gillar &/eller förstår. Du skrev inte exakt så, men typ den poängen. Att däremot skriva en massa arga kommentarer om hur fula hennes barn är, är ju bara elakt & onödigt. DET kan jag inte alls förstå.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *