Varför jag tycker att Blondinbella borde mata trollet.

Jag tycker verkligen att Blondinbella borde skriva om det som DennisM har skrivit om henne. Ja, jag vet att han på det viset kommer att få mer uppmärksamhet men det handlar liksom inte om honom och hans blogg, det handlar om att det är jävligt viktigt att stå upp för rätten till sin egen kropp. Jag gillar inte att spela förebildskortet, men i det här fallet tycker jag faktiskt att det är relevant. Jag tycker att Blondinbella borde skriva om att det inte är okej för andra att attackera hennes kropp, helt enkelt.

Sen kan det väl mycket väl vara så att hon inte ens tycker så, men utifall att så anser jag att det är värt att omnämnas. Sedan kan Dennis får fler besökare. Men det är å andra sidan inte Dennis själv som är problemet, utan den allmänna acceptans som finns i samhället för att kommentera andra personers vikt. Det är det den här frågan handlar om egentligen, det är rätten till sin egen kropp som ska försvaras.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *