Varning.

Fan vad störigt det är när bruksföremål är ömtåliga. Eller när de inte är ömtåliga egentligen men ändå levereras meden bunt säkerhetsföreskrifter så att företaget kan vara säkra på att de flesta kommer att bryta mot minst en och alltså slipper ersätta konsumenten om något går snett. Känns som att typ allt ska hanteras med yttersta försiktighet, minsta lilla h&m-tröja ska tvättas i 20 grader med något skonsamt tvättmedel. Blir fullkomligt galen på grund av detta.

Eh. Kom på att det egentligen är en ugn detta rör sig om. Ännu dummare då må jag säga.

4 reaktioner till “Varning.”

  1. Nu måste jag fråga: Vad är det för spis?
    Har iofs en såndär gaaaaammal miljonprogramsspis som man alltid måste torka av efteråt (för att den blir smutsig) så jag tycker väl inte den grejen är så konstig.

    1. Den är av märket Miele om det säger dig något. Förresten är det en ugn, blandar fan alltid ihop dessa tu. Tror knappast den var billig och den är helt ny så man kan ju förvänta sig att den ska vara lättskött tkr jag.

  2. vet inte om det är diskmedel eller såpa man kan tvätta ugnen med och häller då på en del och sätter den på låg värme. Ska bara vara att torka av sedan.

    Men skumt att behöva tvätta den varje gång. Våran blir mest smutsig där nere om något läcker ner så har lagt ett flergångs bakplåtspapper där. Supersmidigt!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *