Varumärkeshyllande.

Människor som är varumärkeslojala skrämmer mig. Speciellt vanligt när det kommer till smartphones är det att människor har en ide om vilket varumärke som är överlägset och ständigt promotar det, lite av den nya Mac eller Windows när det kommer till datorer. Varför varför är man intresserad av att gå omkring och göra reklam för ett varumärke? Alltså, jag förstår ju om man gör reklam för en produkt man tycker är bra, speciellt om det råkar vara en typ av produkt många köper, men denna varumärkesfixering, den förefaller mig fullständigt obegriplig.

Hoppas man att varumärkets glans ska spegla av sig på en själv lite när man hyllar det och identifierar sig med det? Det är i alla fall den förklaring jag kan finna på det hela.

7 reaktioner till “Varumärkeshyllande.”

 1. Jag är en varumärkeshyllande person,speciellt när det kommer till mac/pc iphone/android, precis som du säger så handlar det om att identifiera sig med varumärket. Vill mycket hellre bli sedd som en smart och sexig MacBook än en klumpig och föråldrad PC. Är det mycket med kläder också, jag låter bli att handla på butiker om jag inte tycker att det känns sexigt att säga att min tröja är därifrån.

  1. Okej? Vilket otroligt märkligt beteende, jag tycker du bör börja identifiera dig med något annat.

   1. Ja det är det nog, och det borde jag nog, men jag vet inte vad man kan identifiera sig med annars så jag vet inte vad jag ska välja.

    1. Trollar du eller? Nåja, det är väl trist för dig att ha det så antar jag.

  1. Ja, herregud. Seriöst, det är ett jävla telefonmärke, så otroligt viktigt är det inte.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *