Vatten på systembolaget.

image

På systembolaget i söderhallarna säljer de finvatten. Det ska tydligen vara det godaste vattnet man kan dricka. När jag frågade varför systemet säljer vatten fick jag som svar: ”vi är ett monopol, vi måste ha allt”. När systembolaget fick monopol på vatten kunde han dock inte svara på.

Hade för övrigt gillat om någon började sälja alkoholvatten. Alltså vanligt vatten spetsar med lite sprit. Vore kul.

8 reaktioner till “Vatten på systembolaget.”

  1. Måste ha allt? Konstigt svar med tanke på att jag mest sett vin, sprit och öl där samt lite vatten. Nästa gång jag handlar ska jag fråga om de kan tillhandahålla tändstift och apelsiner också.

  2. Haha, ja lite röka på systemet hade inte varit fel 😀
    Man borde helt enkelt kunna handla allt man behöver för en fest-kväll!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *