Vem har sagt att men måste vara kristen för att rösta på kd?

En så kallad felaktig och jobbig fördom kristdemokraterna tampas med: att man måste vara kristen för att rösta på dem.

Somliga har det svårt. Håhåjaja.

5 reaktioner till “Vem har sagt att men måste vara kristen för att rösta på kd?”

  1. Hej!
    Jag hittar ingen mailadress till dig någonstans på bloggen så jag försöker den här vägen.
    Jag heter Ewonne och är chefredaktör för den ideella organisationen Tjejzonens blogg, tjejkraft.se, (kika gärna in!) Vi skriver på olika teman i bloggen och kommer de två kommande veckorna att fördjupa oss i begreppet ”makt” ur alla möjliga perspektiv. Jag skulle jättegärna vilja göra en kort intervju med dig, via mail, om feminism (själva grundtanken är väldigt få unga tjejer kallar sig feminist osv.) Om du är intresserad får du jättegärna maila mig!

    Mvh
    Ewonne, tjejkraft.se

  2. Jag vet flera muslimer som röstar på kd, de har ju liknande värderingar. I grund och botten är de ett parti för religösa och/eller bakåtsträvare.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *