Victoria Milan.

Otrohetssajten Victoria Milan har ju blivit sjukt uppmärksammad på sista tiden i och med sin reklam där det står ”gör livet levande. Ha en affär”. Vissa tycker att det är avskyvärt. Jag kan inte säga att jag tycker det, monogaminormen vi har idag har ju sina brister, vilket märks i bland annat det faktum att folk är otrogna frekvent.

Men vad jag stör mig på är hur upphovsmannen till sajten uttalar sig kring det.

Jag förstår att folk reagerar. Men ingen som är lycklig i sin parrelation kommer ju att använda sig av vår tjänst bara för att vi gör reklam.

Den här iden om att alla människor går omkring och är bestämda om hur de vill leva sina liv är vanligt förekommande men alltid lika fel. Det måste ju finnas tusentals människor i gränslandet mellan otrohet och trohet. Säkert en massa som bara vill prova på men som nojjar över att bli upptäckta eller att den andra parten ska bli för involverad, eller helt enkelt inte vet hur man ska gå tillväga. Eller en massa som blir med i sajten utan att egentligen planera att göra det på riktigt, men som sedan dras med.

Hur man än vrider och vänder på det så är reklamen i sin utformning mer reklam för att ha en affär än reklam för sajten som sådan. Den kommer att få människor att fundera, det kan jag garantera.

11 reaktioner till “Victoria Milan.”

 1. Jag tycker personligen att det är en vidrg sajt. Är man inte lycklig i sitt äktenskap eller förhållande så får man ju ta tag i det, prata med sin partner och göra slut. Vill båda inte vara monogama längre så kan man ju annars lösa det så men annars är det väldigt orättvist av den ena att bestämma över den andra utan den andres vetskap. Det är oerhört sårande att bli bedragen! Det tror jag är ett faktum för de flesta som blir det.

  Istället kanske folk bara behöver börja prata med varandra så tror jag att mycket ”olycka” i förhållanden skulle försvinna.

 2. Håller med Anna om det hon skriver. Även om monogaminormen inte alltid är hållbar för människor, så är ju otrohet ingen bra lösning på problemet och att då ha en sajt som uppmuntrar till det finner jag tämligen äckligt. Monogam eller inte, men otrohet är & förblir äckligt (oavsett det gäller sexuell otrohet eller något annat).

 3. Lysande affärsidé, tänk om man själv kommit på det, va rik man skulle kunnat bli.

  Det kostar säkerligen en slant att vara medlem så det krävs ändå att man engagerar sig och lägger ut de där hundringarna för att ens kunna ”ryckas med”. Var jag trött på mitt förhållande skulle jag nog kunna tänka mig en affär, site eller inte, det är alldeles för mycket monogami-tänk i mellanmjölkens land.

   1. Vet en hel del tjejer (vet inte vad som gäller för killarna) som räddat sitt förhållande genom att ha en flirt. Otrohet handlar ju ofta om någonting hos en själv och får man en liten knuff i rätt riktning kan man hitta tillbaka till sin partner… Jag vet att det inte är PK att säga att otrohet kan vara positivt men ibland måste man göra fel för att inse vad (och vem) som är rätt.

    1. Tja, men man kanske kan hitta knuffarna för förhållandet på andra sätt?

     Jag skiter i vad som är PK eller inte. Det handlar om respekt för enskilda individer. Har man ett monogamt förhållande tillsammans med någon & är båda överens om att sex eller flirt med någon annan är otrohet, varför ska den ena få överskrida den gränsen? Man kan väl prata om problemen i sitt förhållande först, eller föreslå ett öppet förhållande. Funkar inte det kanske man ska satsa på ett öppet förhållande med någon annan.

     De tjejer du pratar om, vet deras partner om att de har varit otrogna?

     1. Man kan diskutera monogamins vara eller ickevara till döden men ett löfte är ett löfte och otrohet är indeed ett svek. Speciellt eftersom många i samband med det utsätter sin partner för risker medkönssjukdomar osv.

 4. Det börjar bli för lite Hela livet ut-tänk, och för mycket ”One night stand, inget varar för evigt”-tänk . De blir ju bara tokigt då man skaffat barn, att sen värdera ”spänning” högre än sin familj. Oansvarigt att inte prata med sin partner och reda ut saker.

 5. Detta hade jag faktiskt ingen aning om. Men ingenting förvånar mig längre, åtminstone när det gäller marknadens cyniska horor, bara bra att de visar sina rätta trynen. Fuck it all and fucking no regrets, mänsligheten är en varböld och detta är en metod att sticka hål på skiten så att alltsammans visar sig i all sin vederstygglighet.

 6. ja de ska då finnas folk för allt. och så står det att dem inte uppmanar otrohet… hmm nej då absolut inte.
  Skaffar man ett sådant konto då har man seriösa problem i sitt förhållande. sedan är man otroligt feg som människa att inte våga tala om för sin partner vad man känner och tycker.
  HEMSK SIDA!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *