Vissa människor alltså.

Men herregud. Man driver i åratal en politisk blogg som handlar om saker som klass, feminism och liknande utan att få särskilt mycket påhopp alls. Sedan uttrycker man en enda gång att man tycker att man ”ser ganska bra ut” och bara ett litet tag senare får man kommentaren ”haha, ok. du är inte snygg om du tror det”. Inte för att jag är särskilt brydd över vad folk tycker om mitt utseende, men det är jag fascinerande att vissa är så jävla pigga på att trycka ner andra när de får chansen. Förlåt att jag en gång uttryckte mig positivt om mitt eget utseende, ska givetvis aldrig upprepas. Ska lägga mig under en sten och aldrig mer visa mig från och med nu.

15 reaktioner till “Vissa människor alltså.”

 1. Ahahahahaha, gud vad roligt. ^^ Jag tyckte ditt inlägg om ytlighet och åsikter var skitbra, och jaaaa jag vet det är så jävla tjatigt men de här två är ju snyggaste bilderna någonsin. 😀 Surfanny = skitsnygg.

 2. Du är jättefin, och blir finare om du verkligen tycker det själv också! De stackars näthatarna är ju så fula att de måste gömma sig på just nätet… Och nu pratar jag inte utseende, stay beautiful!

 3. Hahaha, vad ironiskt att personen bara helt illustrerade mängder av dina poänger och gav dig ännu mer kredibilitet genom ett stört fånigt försök till förolämpning =p Mest episka failet för ett sänkningsförsök jag sett på evigheter.

 4. Man får fasiken inte tycka att man är ganska het, men om man vågar komma med ett dåligt självförtroende är det LIKA JÄVLA ILLA!!!!???

  Vafan liksom. Folk.

 5. Tekniskt sett så kanske det bara var ett janteuttryck? Om du tror att du är snygg är du inte det? Även om jag nu är sådan att jag är benägen att tro att Bea, i det här fallet, är för korkad för att uttrycka det hon egentligen ville; att hävda att du är ful/oattraktiv.

  Istället blev det konditionalis. Du är inte snygg om du tror det. Satsen är inte definierad för övriga scenarion, såsom då du vet att du är snygg etc.

  Själv tycker jag att ditt intellekt och din råa framtoning, kroppslig som prosaisk, är oerhört attraktiv. Detta skriver jag trots att jag avskyr att vara en del i det crowd som alltid är kvicka att fylla i; ”Men du är ju jättefin! ta inte åt dig! Och var med i min tävling på bloggen, puss!”.

  1. Givetvis var det mest bara ett dåligt försök till förolämpning, men personen ifråga kunde ju inte ens skriva korrekt.

   Tack! Inte ofta man får en sådan komplimang.

   Är du samma John som brukar skriva är btw?

 6. Personen som skrev så kände sig kanske hotad om du var nöjd med ditt utseende, för då skulle den behöva omvärdera sin egna syn om vad som är snyggt eller inte – och kanske skulle den personen behöva se sig själv som ful. Personen är med andra ord inte särskilt Lik dig. Vem som är ful eller snygg berör mig inte heller, men intressant när man funderar på varför andra gärna vill trycka ner en.

 7. Alla borde kunna vara nöjd med sitt utseende, jag förstår inte människor som måste påpeka andras utseende, och som vissa som klagar på Ladydahmers hår under armarna, som att det skulle ha något att göra med hennes uppfostringsåsikter om barn..

  Kom fram från där under stenen och visa dig, var stolt för att du faktiskt är nöjd med dig själv! =)
  Det borde alla vara, för alla duger inte precis som de är, alla är helt perfekta precis som de är!! Synd att det onaturliga är det som är mode just nu.. Hellre opererade bröst är naturliga verkar många tycka..

 8. Pingback: Hej på er!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *