Kom i kontakt med ditt inre hat
Den rabiata orakade rabiesfeministen Fanny
Fanny Åström. Bor i Örebro och pluggar genus. Skriver om feminism, relationer, lesbisk existens och manshat. Ritar också.

Twittrar indignerat under namnet @sinoes. Finns på instagram under namnet @fannyarsinoe.

Skicka beundrarbrev, hotmejl eller jobberbjudanden till arsinoe.blogg@gmail.com.
Följ mig på Bloglovin!
bloglovin

Att leka runt med tusentals elevers skolgång.

IMG_20130809_143317

Läste i tidningen för några dagar sedan om att det nu diskuteras att friskolor ska tvingas teckna en försäkring som garanterar att eleverna kan fullgöra sin studietid. Jag tänker bara: hur kan detta inte ha varit ett krav från första början? Jag tycker det är ganska skamligt att hela den här grejen har skötts så jävla taffligt. Jag menar, det kan ju inte vara som att det funnits en omedvetenhet om att det här med att skolor går i konkurs är något som faktiskt kan inträffa.

Jag tycker det är så förbannat respektlöst att bara leka runt med tusentals elever och sen typ spela förvånad när saker går snett. Utred saker ordentligt innan ni sjösätter dem, kan jag känna. Så jävla svårt borde det inte vara.

2 kommentarer till Att leka runt med tusentals elevers skolgång.

  • kimtheunicorn skriver:

    Ja precis! Och samtidigt finns det andra asviktiga reformer som behövs nu på direkten, t.ex. vad gällde avskaffandet av tvångssteriliseringar på transpersoner, som halas ut genom utredning efter utredning…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Arkiv