Kom i kontakt med ditt inre hat
Den rabiata orakade rabiesfeministen Fanny
Fanny Åström. Bor i Örebro och pluggar genus. Skriver om feminism, relationer, lesbisk existens och manshat. Ritar också.

Twittrar indignerat under namnet @sinoes. Finns på instagram under namnet @fannyarsinoe.

Skicka beundrarbrev, hotmejl eller jobberbjudanden till arsinoe.blogg@gmail.com.
Följ mig på Bloglovin!
bloglovin

Dag 16, min första kyss.

Min första kyss skedde när jag gick i mellanstadiet. En vän till familjen var ute på vårat landställe och vi låg på en klippa med våra sovsäckar och kysstes. Jag tror inte jag tyckte att det var en sådär jättestor grej, jag hade inte blivit tillräckligt stor för att längta efter den där kyssen.

Jag kommer ihåg att jag förutsatte att vi skulle vara tillsammans sedan. Inte för att jag var kär men för att jag tänkte att det var så man gjorde.

En kommentar till Dag 16, min första kyss.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Arkiv