Kom i kontakt med ditt inre hat
Den rabiata orakade rabiesfeministen Fanny
Fanny Åström. Bor i Örebro och pluggar genus. Skriver om feminism, relationer, lesbisk existens och manshat. Ritar också.

Twittrar indignerat under namnet @sinoes. Finns på instagram under namnet @fannyarsinoe.

Skicka beundrarbrev, hotmejl eller jobberbjudanden till arsinoe.blogg@gmail.com.
Följ mig på Bloglovin!
bloglovin

Dag elva, mina syskon.

Jag har två syskon. Boel och Elis.

Boel är nio är gammal och socialt inkompetent. Elis är sjutton och går elgymnasium.

Det finns egentligen inte så mycket att skriva om dem. Jag älskar dem som man älskar sin familj men vi är ganska olika. Speciellt jag och Elis. Boel, däremot, är som en mindre intelligent version av mig: skrikig och krävande.

Det bästa är dock derasrelation till varandra. Elis tycker att det är jätteroligt att reta Boel för allt. Det roliga är dock att han bara retas när mamma eller pappa är med, fast om han och Boel hänger ensamma är han hur gullig som helst.

Jag gillar verkligen den här bilden eftersom Elis ser så kärleksfull ut.

2 kommentarer till Dag elva, mina syskon.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Arkiv