Dagens idioti.

Detta är ju hemskt lustigt tycker jag. Israel har röstat igenom en lag som förbjuder organisationer och personer att uppmana till bojkott av Israeliska produkter.

För det första undrar jag hur detta ska genomföras. Merpart av alla bojkotter måste väl ändå komma på initiativ från utlandet. Ska Israel ställa svenskar som uppmanar till bojkott inför rätta? Det kommer ju aldrig att kunna få ett internationellt erkännande. Och om man nu har ett stort problem med att folk inom landet uppmanar till bojkott borde man väl försöka ta reda på varför istället, för om det uppmanas till bojkott av Israel även inom landet är det ju fan något fel.

Visst kan man bojkotta ett enskilt företag inom landet för att de har dåliga villkor, men syftet med den här lagen är att skydda staten Israel, inte alla företag som verkar inom landet.

Detta är i praktiken ett förbud mot att praktiskt utöva kritik mot ett land. Om resten av världen inte reagerar med massbojkott nu blir jag fan besviken.

6 reaktioner till “Dagens idioti.”

 1. Gräver man lite hittar man annan dårskap i deras lagstiftning. Sist jag bekanta mig med hemskheterna var det dödsstraff om en palestiner mördade en israel medan det bara blev fängelse om en israel mördade en palestiner. Fint och jämlikt. Man kan skulle tänka sig att ett folk som själva varit utsatta för en liknande lagstiftning skulle vara lite klokare, men icke. Vad jag vet är det redan många människor som bojkottar israeliska varor (jag vet att jag gör det) så jag förstår inte riktigt hur det här skulle kunna förändra något. Kanske vill de mucka gräl med någon organisation i sitt eget land?

 2. Terrorstaten U$rael inklusive lobbyister hör till mänsklighetens absoluta dödsfiender. De är internationella inälvsparasiter. Den judiska shutzpahn känner inga som helst gränser.

  Det är bara så jävla enkelt.

  1. Patria! Dina extremt onyanserade kommentarer har varit saknade. Med det sagt: dödsfiender? Är du inte lite väl dramatisk nu? 😛

   1. ”Nyanserad” innebär förstås i din masstupida kälkborgerliga värld att vara blaskigt ”liberal”. Inget ovanligt. Men du får nog allt lov att dra fram bra mycket vassare skalpeller ur rabbinens leverstöldsportfölj än så för att jag ska bemöda mig. 😉

    1. Jag håller förvisso med om att USA och Israel är ett jävla ofog & ett hot mot världen. Kanske inte mänsklighetens största hot, det är väl snarare klimatförändringarna i mina ögon.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *