Den där jävla spårvagnen.

Åkte Christer G Wennerholms jävla spårvagn igår, alltså den om är byggd från T-Centralen ut till Djurgården. Den var precis lika långsam som bussarna brukar vara eftersom den ändå måste gå i bussfilen.

Det var inte direkt svårt att ta sig ut till Djurgården innan eftersom det både gick en färja och typ tio busslinjer, samt att det inte rör sig om en lång sträcka så tidsbesparingen med spårvagn blir jätteliten. Och detta har det spenderats en massa pengar på. Tänk om man istället hade byggt typ en ringled eller vad som helst som hade utgjort en väsentlig förbättring i människors liv. Eller bara skitit i att höja biljettpriset. Jag blir så trött.

Hehe. Minns när en vän ba: ”men det var ju jättebra med spårvagnen för nu har de tagit bort buss nr X” och man ba: ”mmm, man kan det var så att de tog bort bussen för att spårvagnen ersatte den?”.

3 reaktioner till “Den där jävla spårvagnen.”

  1. Med tanke på vad du betalar tycker jag att du ska vara glad att du fick åka över huvud taget. Min uppmaning är, gå nästa gång och sluta klaga på det du endå inte betalar för.

    Hade du betalat för din resa istället för att planka hade jag tagit ditt inlägg på allvar.

    1. Jag betalade för denna resa. Och det är klart man kan kritisera ett offentligt finansierat företag för dåliga satsningar oavsett.

  2. Ringleder kommer, men det går trögt. Norra länken byggs nu, men andra projekt dröjer eller har helt gått i stöpet för att det protesteras mot dem överallt där de avses gå. Förresten skulle det vara intressant att höra vad du tycker om Slussen-bygget som är beslutat men inte startat än.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *