En störig karaktär.

En filmkaraktär som stör mig sjukt mycket är den inkvoterade smarta sexiga bruden. Som Megan Fox i transformers som är smart och ”kan bilar” men fortfarande behöver beskydd. Och sen så slänger de in en ”trasslig uppväxt” hos henne så att man verkligen ska förstå hur jobbigt hon har det hur mycket hon behöver kärlek och hur mycket hon söker efter den i alla män hon ligger med, för hon är givetvis lite promiskuös. Och så blir snubben helt paff när hon har något i huvudet och inte bara en sexig kropp. Orkar ej.

Pallar inte att det ses som en ”bonus” att ha lite hjärna när det kommer till brudar.

10 reaktioner till “En störig karaktär.”

  1. Det som stör mig mest med den typen av karaktär är att hon aldrig faktiskt beter sig på ett anmärkningsvärt smart sätt, utan mest påstås vara det av andra karaktärer.

    1. Men det där är ju ingen docka, det där är ju Momo! Momo eller kampen om tiden är en av mina favoritböcker. Den är rätt samhällskritisk, handlar om dagens stressade samhälle, fast i sagoform. De grå herrarna kommer och stjäl all tid. Jag tyckte om den när jag var 10 år, 15 år och jag läste om den för nåt år sedan och tyckte fortfarande lika mycket om den. Dessutom är Momo ”troligen en liten flicka, fast man viste inte så noga hur det var med den saken”. Gillar! Fast jag har inte ens sett filmen, så jag ska inte uttala mig om den. Tar det dock lite personligt när du påstår att Momo är som Megan Fox!

  2. jag menar inte Momo utan dockjäveln hon får av gubben med cigarr , om du hade orkat se hela klippet hade du kanske fattat min poäng….

  3. mycket möjligt är att den som tvärsäkert öppnar näbben och svarar någon utan att först riktigt ta reda på vad vederbörande försökt säga inte förtjänar bättre än en megan fox eller varför inte stardoll . varför ska man alltid tillskrivas uppfattningar man inte har för att andra inte orkar lyssna.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *