Fucking Sofo.

Idag har jag ett boktips: Fucking sofo av Lena Ackebo som enligt mig och många andra är en av Sveriges bästa satiriker. Jag gillar väl egentligen hennes tidigare grejer bättre, men den här är jävligt bra den med.

Det är stundom sådär pinsamt att man inte riktigt pallar utan måste sluta läsa och hämta andan, fast det kan nog vara jag som överdriver också. Det är ett släktdrag att inte klara av pinsamheter på film eller bok. Hursomhelst så är alla skildringar av olika personer jävligt träffsäkra, mina personliga favoriter är en sjukt pinsam ”stå upp”-komiker och en ”personlig tränare, hälsoföreläsare samt coach”.

Men läs den och läs resten av hennes grejer också. Det är skönt avslappnande med lite kvalitetsserier när man manglar böcker hela tiden.

2 reaktioner till “Fucking Sofo.”

  1. Pinsamt är jobbigt. När min far tyckte att det vore kul att vrida på alla äggklockorna inne på Ikea ville jag dö. (Han ställde sig bland kastrullerna och skrattade när de började ringa, en efter en, och personalen såg nervösa ut. Han är inte efter, det är bara hans humor det är något fel på.) Men när jag är klar med bokklubbsböcker och andra måsten ska jag ge den ett försök. Om inte annat så för titeln.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *