Kom i kontakt med ditt inre hat
Den rabiata orakade rabiesfeministen Fanny
Fanny Åström. Bor i Örebro och pluggar genus. Skriver om feminism, relationer, lesbisk existens och manshat. Ritar också.

Twittrar indignerat under namnet @sinoes. Finns på instagram under namnet @fannyarsinoe.

Skicka beundrarbrev, hotmejl eller jobberbjudanden till arsinoe.blogg@gmail.com.
Följ mig på Bloglovin!
bloglovin

Jag kan mer.

göramerNär en läser arbetsförmedlingens tidning om människor som minsann ~*lyckats*~ som entreprenörer så blir det så uppenbart hur absurda villkoren för vår existens i detta samhälle är. En ska alltid ta alla chanser som dyker upp, alla sociala sammanhang ses som tillfällen till att lyckas bättre. Alltid göra lite till. Att detta lyfts fram som någon slags ideal för människor i allmänhet är absurt. Liksom okej om någon vill viga sitt liv åt jobbet, men det är ju ingenting som ska behöva gälla alla. De allra flesta vill nog inte göra det, nämligen.

6 kommentarer till Jag kan mer.

 • Anonym skriver:

  Sedan kan en ju också fråga sig om det där inte kan få motsatt effekt. Om en alltid pratar om jobbet och försöker ”knyta kontakter” och ”sälja in sig själv” i precis alla sammanhang, då kanske det resulterar i att folk börjar undvika en, åtminstone privata kontakter. För hur roligt är det att umgås med den ständiga försäljaren på fritiden?

  • helena skriver:

   har också tänkt på det. den ständiga desperata (”hungriga”?) försäljaren som bara pratar om jobb, ja det är nog ett bra sätt att skaffa nya kontakter på… tänker också på att det utgår från att en har massa folk att fråga, eller träffar massa folk att fråga. inte riktigt alla som har ett stort s.k. kontaktnät, eller ens socialt nät.

 • Orponet skriver:

  Tack! Detta karriärsprat är utmattande, förekommer en del i min bransch. Det viktiga måste ju vara att en trivs på ett ställe en ska tillbringa 9 h/dagen i 45 år på.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Arkiv