Jobb för negativ, bråkig bitterfitta utan utbildning sökes.

Letar då jobb på platsbanken.

Ungefär 90% av alla jobb har kravet ”driven, positiv och målmedveten”. Resten att man ska ha B-körkort.

Orkar inte framställa mig själv som nån driven och fräsch brud. Jag är ju liksom en jävla bitterfitta, kan det inte få duga i något jobb?

14 reaktioner till “Jobb för negativ, bråkig bitterfitta utan utbildning sökes.”

   1. tror hen menade att du kan få jobb PÅ arbetsförmedlingen, som arbetsförmedlare, där är de negativa, tråkiga bitterfittor…fast tycker du verkar vara en negativ, rolig bitterfitta, däremot.

    1. Det är en kille. Ja, fattade det andra gången jag läste kommentaren. Tror dock man behöver formell bitterfitt-utbildning för att få jobb där.

  1. Jag antar att det där är en förolämpning. Skulle dock varken banga på att vara krönikör eller medlem i en tankesmedja, få betalt för att tycka saker är väl bra! Speciellt om man lyckas tycka lite vettigare saker än genomsnittet, vilket jag är övertygad om att jag skulle göra.

 1. jag känner igen mig lite. jag är nog relativt driven och kan plocka fram min käcka sida om jag vill. men jag känner verkligen att jag inte vill. jag vill inte lobba för de där jäkla ”driven, positiv och målmedveten”-klyschan. men det går ju typ inte att söka jobb utan att dra dem. bluärgh.

 2. Du borde prova att skicka ut några personliga brev av den typen och se vilken typ av respons du får. Har de humor och vett i huvudet blir de nog nyfikna nog att ringa för interjuv. Vad har du att förlora?

  1. Tror tyvärr att risken att de skulle blanda ihop mig med nån jobbig brud som ”vill jobba med media” är stor. Iofs är det kanske precis vad jag är.

 3. Ja vart kan man hitta såna jobb? Ibland funderar jag verkligen på att skicka iväg ett RIKTIGT cv.. Ett där det står vad jag egentligen är för människa. Men risken finns ju att avsaknaden av alla adjektiv som ”lojal” ”driven” ”ambitiös” och så vidare skulle riskera mig att vara arbetslös för resten av livet.

  Fast om jag var chef och fick in ett sådant fantastiskt cv skulle jag anställa på momangen!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *