Ung liberal.

Idag kommer jag att gå på Ung Liberals uppstartsmöte. Ung Liberal är Liberaldemokraternas ungdomsförbund. Liberaldemokraterna är ett nystartat parti som ska vara just liberala. Jag tycker det verkar vettigt och de verkar också kunna komma någonvart rent praktiskt. De människor som är med är människor som jag har stor respekt för som politiker (Alexander Bard, Carl-Johan Rehbinder mfl).

Aja, de som är intresserade av ett liberalt alternativ kan ju dyka upp de också. Mötet är klockan 17.00 i Björkhagen (se hemsidan för mer info). Ville mest göra lite reklam.

Även: Isak och Gustavs blogg. Isak och Gustav är två gamla vänner till mig och är även med och startar upp Ung Liberal. I deras blogg står en del om ung liberal och deras åsikter. Så jag gör lite reklam för den också är jag ändå är igång.

2 reaktioner till “Ung liberal.”

  1. Hade gärna gått om det inte varit för att jag har extrem ångest idag. =/ Du får gärna berätta vad som sades där sen, hur partiet verkade osv.!

  2. Tack för det fina omnämnandet Fanny. Ni som missade missade mötet igår är välkomna om en vecka. Skicka ett mail till mig eller skriv på Facebook för att komma med på våran maillista och i våran FB grupp.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *