Varför gör ni detta mot mig?

Konceptet vallåt överlag suger, men alltså. PP, var ni tvungna att langa nån efterbliven skejtpunk. Detta kommer knappast göra ”myten” om att piratpartister är lata ungdomar som vill ha allt gratis mindre. Skejtpunk är ju liksom de lata ungdomarnas genre. Hade ni inte bara kunnat skita i vallåt, det är så himla löjligt och populistiskt.

Men jag måste ge beröm för valvideon. Jag tycker den är väldigt bra. Den målar inte upp något orimligt 1984-scenario och den är tydlig utan att vara påträngande. Jag gillar verkligen upptrappningen från plattityder de flesta kan hålla med om till de orimligheter de blir om man drar det till sin spets. Mycket bra!

2 reaktioner till “Varför gör ni detta mot mig?”

  1. Hehe, det har du faktiskt rätt i. Skejtpunk förknippas med lata ungdomar och nu lär intrycket av partiet som ett parti beståendes av just dessa förstärkas. ><

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *