Alex Schulman är en pajas.

Kollar på SVT aktuellt om ”modebloggar”. Satan vad trött jag är på att alla bloggar som skrivs av nån som är kvinna och under 30 automatiskt räknas som en modeblogg. Det är så jävla fel och töntigt.

Och sen tycker jag att det är så jävla konstigt att de har Schulman där som någon slags ”expert”. Han är en så himla pretentiös och äcklig människa. Står där och snackar om hur ytliga och ointressanta dessa ”modebloggar” är. Viktigt att nämna är ju då också att i USA så är minsann storbloggarna politiska bloggar. Lustigt att han tar upp det. Jag har för mig att han skrev en lång debattartikel om hur oviktiga politiska bloggar var för nåt år sedan (när han hade en veckas bloggpaus, typ).

Det är så lustigt. Alex Schulman drev under flera år en riktig hatblogg som bara handlade om att dissa andra. Detta gjorde han vid en betydligt högre ålder än Kissie. På vilket sätt är det bra eller nyttigt? Hans fru driver nu en mammablogg, hur man nu kan tycka det är intressant. Jag har sett honom hylla Elin Kling, som ju driver en av Sveriges största modebloggar.

Läs Zettermarks debattartikel om detta! Hon har ju skrivit en c-uppsats om unga tjejers bloggande.

14 reaktioner till “Alex Schulman är en pajas.”

 1. Schulman är en sann uppmärksamhetskåt kulturhatare och pladdrande vulgär lallare. Visst är det så. Samtidigt kan hans förakt säkert vara representativt. Det är rimligt att anta att bloggandet generellt sett kan vara ett effektivt sätt att klämma åt unga tjejer, vilket han förstås är medveten om.

   1. Säkert, men låt oss nu istället kallt konstatera faktum och sakligt analysera saken därefter. Jag tror att det handlar om att män vill sätta dit er tjejer och sätta er på plats och klämma åt er bara för att ni inte skall tro att ni är något. Det ligger i mäns natur att vilja förminska tjejer, så att vi kan känna oss större och mäktigare. Det går väl fint att kalla det ”patriarkalism” eller något åt det hållet. 🙂

    1. Jag är fullt medveten om varför det är så, jag tycker bara att det är dåligt. Fattar inte detta ständiga tjat om alltings orsaker hit och dit.

     1. Aha, jag som trodde att du gillade analys? 😀

      Då hyser du alltså inget hopp om bättring? Feminister tror väl ofta att allting går att förändra?

      1. Klart jag hyser hopp om bättring! Just nu ville jag dock verkligen bara klaga på Schulmans idioti.

    2. ”Det ligger i mäns natur att vilja förminska tjejer, så att vi kan känna oss större och mäktigare.” Vilket vidrigt uttalande. Ligger det i alla mäns ”natur” menar du?

     1. Ja, mer eller mindre. Det är jag helt övertygad om. Fast i många fall blir jag osäker, det medger jag. Jag pratar dock om majoriteten nu.

 2. Det säger ju också en del om honom på det viset att han tydligt visar att allt som inte han PERSONLIGEN tycker är bra eller spännande är värt ett skit. Han är ett stor barn som vill bli underhållet på sina enga premisser. Allt annat i världen är skit och han kan absolut inte se något värde med det överhuvudtaget. Helst skulle alla som inte tillfredställer hans behov dö, för de har ju ändå inget på planeten att göra…

 3. ”Hans fru driver nu en mammablogg, hur man nu kan tycka det är intressant.” – Många tycker antagligen det är intressant, småbarnsföräldrar bland annat.

  Han och Elin var tillsammans förut, antagligen därför han ”hyllat” henne.

  Du har rätt om att Alexs gamla blogg inte direkt tillförde världen något bra då den bara gick ut på att dissa folk. Fast fan va rolig den var.

  1. Personligen tycker jag mammabloggar är sjukt boring, kör bara på Alex stil här.

   Hade ingen aning om att han och Elin varit ihop. Vilken jävla matchning.

   Håller med om att hans blogg var kul. Men inte fan var den ”viktig”. Bara hemsk. Tycker att Alex har visat prov på extrem ynkrygghet.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *