Alla jävla dagar.

Jag har nu beslutat att offentliggöra min blogg Alla jävla dagar som är tänkt att innehålla texter som kretsar kring ideologikritik. Tanken är inte att de ska vara strikt argumenterande, såsom på denna blogg, utan syftet är att i högre grad anspela på känslor. Jag har lagt upp tre texter hittills, varav en publicerats på denna blogg innan och jag har ett par texter till på gång nu.

Jag vet att någon av mina bloggläsare har läst Alla jävla dagar innan, men då var det mer en ångestladdad dagboksblogg och de inläggen är nu borttagna (jag sparade dem på datorn men förlorade dem i en krasch, till mitt stora förtret).

Inläggen ska läsas som inlägg i samhällsdebatten, men inte på samma sätt som här. Jag försöker beskriva hur det kan vara att leva som människa i den rådande samhällsideologin, vilka ideal vi exponeras inför och hur vår nuvarande ideologiska doktrin fungerar. Jag försöker inte leverera fullständiga analyser eller lösningar, utan är intresserad av att utforska detta på ett mer emotionellt och instinktivt plan. Vissa av texterna kan nog vara väldigt begreppstunga, jag skriver inte för att bli förstådd i det här sammanhanget utan använder språket på det sätt jag finner vackrast.

Det vore väldigt trevligt om ni läste och kommenterade, men håll i åtanke att detta snarare är menat som prosa än facktexter, som väl är vad jag ägnar mig åt här.

8 reaktioner till “Alla jävla dagar.”

  1. (förlåt men jag har letat men jag hittar inte), Vad heter hon som brukar kommentera här och vars blogg brukar bli länkad ibland, som pluggar jurudik (tror jag), är feminist, har blont lockigt hår, lägger upp ganska mycket foton, har en matblogg vid sidan av…Någon som vet?

  2. Jag har precis gått ner mig i en depression. I ett sånt läge skulle en kanske tro att en blogg som Alla jävla dagar bara skulle dra en längre ner i skiten, men icke! Det kändes bara befriande att läsa den, eftersom jag går runt med samma känsla.

    1. Så trevligt att höra. Tänker att det kanske kan hjälpa att konkretisera vad man är deppig över.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *