Anton Abele köper ut.

Hohohohoho.

Såg ett klipp från en intervju med Anton Abele där han på frågan ”vad skiljer dig mest från de andra 349 riksdagsledamöterna” svarar ungefär ”ja jag är ju yngst här, jag är till exempel den enda som inte får köpa ut”.

För det första så tycker jag att det är stor humor att det enda Anton Abele kan nämna som skiljer honom från alla andra gråpolitiker är att han är ung.

Det roligaste är dock att han säger ”köpa ut”. Då undrar jag följande a) planerar Anton att köpa ut när han blir tillräckligt gammal b) tror Anton ”fler poliser” Abele att det är lagligt för en som är 20 att köpa ut c) är utköp en vanligt förekommande uppgift bland riksdagsledamöter?

Hårklyverier månne, men jag satt och skrockade förnöjt.

3 reaktioner till “Anton Abele köper ut.”

  1. Det är ju 348 ledamöter utom Abele. Jag märker att reportern snubblar på det i inslaget, men till slut säger rätt. Det infördes udda antal 1976 för att slippa ”lotteririksdag”. För övrigt undrar jag hur han kan vara så övertygad om att ingen av de 348 andra bor hemma.

  2. Ja, det är kanske bara han som kan svara på om det är vanligt att de andra köper ut eftersom han inte har åldern inne för att handla själv.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *