Att beskriva med respekt.

Håller på med ett inlägg som heter Att göra slut. Ni fattar nog vad det handlar om.

Det är så svårt det där med att skriva om sina relationer. Jag vill ju såklart skriva om det, få ut mina tankar och kanske få någon annan att känna igen sig eller tänka till. Och jag vill såklart berätta ärligt, berätta om hur jag har uppfattat det som varit. Men samtidigt vill jag ju visa respekt för Emanuel, för det är fortfarande en människa jag tycker väldigt mycket om.

Han tyckte om det förra inlägget jag skrev om saken, det om hur könsroller kan få både män och kvinnor att bete sig som svin. Han tyckte att det var rättvist. Det känns bra, dels för att jag vill att han ska vara bekväm med det jag skriver, men också för att min bild av förhållandet överensstämmer med hans.

En kommentar till “Att beskriva med respekt.”

  1. Jag tycker det är väldigt fint att du väljer att skriva om detta. Du har alltid något klokt att säga, ser fram emot att läsa inlägget. Det imponerar på mig, att du är såpass ung men alltid så jävla snusförnuftig 😀

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *