Att skjuta upp saker.

Jag är en jävligt slö person. Inte så att jag bara sitter hemma, mer att jag skjuter upp totalt ojobbiga och otroligt små saker till ”sen” hela tiden. Av nån konstig jävla anledning.

En sak jag tycker är sinnessjukt jobbig är att ringa samtal. Det spelar ingen roll till vem eller varför men jag hatar  det verkligen. Jag skjuter alltid upp det, ibland flera veckor, bara för att jag tycker så fruktansvärt illa om det.

Det värsta är ändå när man skjuter upp saker som bara blir jobbigare ju längre man struntar i det. Senaste exemplet på sånt är att jag i två månader struntat i att sätta tillbaks min p-ring (som jag tog ut för att kolla om mitt humör blev bättre, vilket det inte blev). Nu har hållbarhetstiden på de jag har gått ut och jag har haft massa oskyddat sex.

Orkar inte tänka på att jag eventuellt kan ha blivit gravid bara för att jag inte orkat köra upp grejen i fittan. Då måste jag genomgå en abort och det om något är sjukt jobbigt. Eller ännu värre: få en unge. Hu!

Jag måste fan bli bättre på att prioritera.

18 reaktioner till “Att skjuta upp saker.”

 1. Då är det nog således ingen mening med att jag tar ut min, för att se om mitt blir bättre. 😀

  En unge kanske skulle pigga upp dig, för övrigt? 🙂

  1. Fattar inte den första meningen.

   Jag tror att ett barn skulle vara det värsta som skulle kunna hända i mitt liv just nu (av realistiska scenarior, mord, misshandel, tortyr, våldtäkt och liknande uteslutet).

 2. Att ta ur min P-ring, menade jag, för att lugna ner mitt koleriska temperament. Fast jag har ju emellertid ingen sådan insatt, av förklarliga skäl.

  Jag skulle bara vara lite lustig, fast det gick åt helvete.

  1. Du skulle ju kunna käka lite p-piller så du blir lite mer ladylike. Hoho.

   Jag blir faktiskt mindre kolerisk av p-piller. Har aldirg varit så lugn som när jag åt dem. Var iofs pga depression, men ändå!

   1. Alla vet ju att det bara är bekräftelsehungriga slynor som är kåta. Fina flickor sparar sig till äktenskapet och har bara sex för fortplantningens skull. Preventinmedel och kvinnans lust är ju bara tecken på västvärldens undergång, eller hur var det nu? 😛

 3. Jag hatar också att ringa samtal. Har någon sorts ”fobi” för att prata i telefon & mår jättedåligt innan jag ska ringa, vilket leder till att jag skjuter upp det in i det sista. Trist med p-ringen, hoppas att du inte är eller blir gravid! Och se till att sätta in den fort som fan, ungar vill man ju inte ha heller! :O men en abort verkar fett jobbigt. :/

  Du ser väldigt bra ut btw!

 4. Vad tycker du annars om p-ringen? Jag har haft p-piller i snart ett år, men känner inte att jag mår bra av dem, humöret svänger jättemycket och jag känner inte igen mig själv alls. Jag har läst en del om ringen, men vet fortfarande inte om jag ska prova. Det vore kul att få din åsikt om den, du verkar himla vettig.

  1. Det är vad jag vet samma hormon som i de där p-pillrerna man får för 60/året men det är en mycket mindre dos iom att det går direkt upp i slemhinnan. Jag mådde skitdåligt av cerazette och p-piller när jag tog dem men ringen har funkat bra för mig. Det är dessutom skönt att slippa komma ihåg att ta dem samma tid varje dag och allt sånt. Det finns ju heller ingen risk att man spyr upp/bajsar ut hormonerna, som det gör med piller.

   Den känns (för mig) när man har sex, men man kan ta ut den 3 h/dag. Överlag tycker jag den är fett najs och det är som sagt mindre hormoner så man blir ju inte lika påverkad. Men sånt är ju alltid individuellt. Annars har jag hört att p-pillret jasmin/yasmin ska vara sjukt bra för nästan alla, men det är lite dyrare då det inte är subventionerat.

   1. Ger mig in i diskussionen:

    Jag har hört tvärtom: folk som mår jättedåligt av Yasmin. 🙁

    Ang. ringen- vet du något om den & migrän? Jag får nämligen inte äta vanliga p-piller eftersom jag har problem med migrän & det då kan vara farligt, tydligen. Så jag undrar om det är samma sak med p-ring.

    1. Ser man på. Jag har typ hört att yasmin ska vara guds gåva till kvinnan.

     Jag tror det är samma hormoner i p-ringen som i p-piller (kan ha varit minipiller också) men som sagt i mindre dos, så dte borde i alla fall inte vara lika mycket problem. Kan inte svara med säkerhet.

   2. Jag har haft Trinovum och Neovletta, har hört både positivt och negativt om Yasmin. Men tack så mycket för hjälpen. Jag tror att jag ska testa och se hur det känns, funkar det inte så får jag väl byta igen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *