Att skriva skönlitterärt.

På sista tiden har jag börjat skriva. Alltså inte som jag skriver här på bloggen utan mer dagbok, dikter och ostrukturerade tankar. Jag är enligt mig själv duktig på att skriva argumenterande texter, krönikor och liknande, men jag är tyvärr riktigt dålig på att skriva skönlitterärt. Dessutom vågar jag inte publicera mina alster under eget namn eftersom det känns så otroligt personligt, vilket gör att jag inte får någon feedback på det jag skriver.

Jag hoppas i alla fall att jag snart kommer kunna vara så säker i mitt skönlitterära skrivande att jag kan stå bakom det med mitt namn men just nu känns det lite jobbigt att det är en sån otrolig kvalitetsskillnad på det jag skriver här och det jag skriver för mig själv.

En kommentar till “Att skriva skönlitterärt.”

  1. Ja hur värderar man sej själv egentligen? Jag tycker du ska skriva så som du själv känner och inte bry dej om att sätta betyg på det.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *