Att vara ”lite galen”.

En typ av människa jag har sådär brutalt låg respekt för är dem som tycker att jag är ”lite galen”. Som tycker att jag med mina utspel på olika sätt är ”too much”, så att säga. Som skruvar på sig lite när jag går igång men ändå skrattar lite för jag är ju så lustig. Hoho.

Orkar inte tanken på hur extremt tråkiga människor i allmänhet måste vara för att jag ska uppfattas som crazy. Det är bara för mycket. Tanken på tråkiga människor gör att jag tappar livslusten totalt.

Den största (befogade) rädslan jag har är för övrigt att bli tråkig. Blir inte alla utom Hunter S. Thompson det egentligen?

6 reaktioner till “Att vara ”lite galen”.”

 1. Jag kände likdadant för ett par år sen. Var extremt anti tråkiga människor, tills jag navelskådade lite och insåg att från ett avstånd så kan nog det jag gör uppfattas som sjukt tråkigt det med. Att sitta och pilla på en bild i tio timmar är ju inte party för de flesta, men något som roar mig extremt. Jag har nästan aldrig tråkigt, eftersom jag alltid finns NÅT att göra, och jag ser det inte som någon annans uppgift att hålla mig sysselsatt (läs: facebookuppdateringar i stilen: ”har tråkigt. Vad göra” varpå folk föreslår en babiljar grejer som ratas av uppdateraren). De flesta har lite svårt att förstå hela den självgående-grejen, så då avskriver de en som ”lite galen” eller ”nörd” etc. Vilket är fine om det hjälper dem sova. Det förändrar ju inte hur jag upplever det jag gör.

  1. Det är en himla skillnad på att göra ”tråkiga” saker och att vara en tråkig person tycker jag. Det finns en massa intressen jag inte delar med andra, men jag avfärdar dem inte som tråkiga för det. Likaså kan folk som delar mina intressen vara otroligt lame.

   1. Ah! Du menade så! Då är jag med dig. Och ja, det finns fan ingen ursäkt för folk som suger musten ur verkligen_allt, genom att typ bara vara i närheten av det. Och minspelen. Minspelen. Yack.

 2. Nä, oroa dig inte Fanny, jag tycker att du är precis sådär lagom wild n crazy som förväntas av alla idagsläget! Inte för lite galen, men definitivt heller inte för lite!

  Det var väl lagom tyckt? 🙂

  För helvete, har du ännu inte fattat att alla i själva verket är astråkiga? 😀

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *