Hellre en arg amatör.

  1. Det kommer som en besvikelse att kungen inte tänker gå i pension. Varför inte? Kan inte svenska folket gemensamt gå ihop och besluta att hon borde pensionera sig så att vi kan få ha Victoria istället. Hon verkar mycket proffsigare. Nästan som ett folkligt val skulle det vara!
  2. Jag förmås inte bli upprörd över att Håkan Juholt har snackat skit om sina partikamrater öppet, då tycker jag nästan gnällandet över drinkpriserna är värre. Visst är det otaktiskt och visst får man räkna med att det kommer ut, men just det jag gillar med Juholt är att han inte är nån mes. Han verkar liksom inte vara den som viker sig i första taget och det tycker jag är en hemskt god egenskap, speciellt när det kommer till politik. Jag hoppas på lite hårda tag nu för jag är trött på att alla ska klappa varandra medhårs. Och jag har hellre en glad (eller arg) amatör än nån jävla streber.

3 reaktioner till “Hellre en arg amatör.”

  1. Vill vi ha republik på sikt, är frågan om inte förutsättningarna för det blir sämre om vi låter Victoria ta över. Om Carl XVI Gustaf får sitta livet ut, finns det måhända en chans att genomföra det när han är död, utan att någon behöver abdikera. Blir han över 90 år, som Gustaf V och Gustaf VI Adolf, finns det väl också gott om tid att förändra opinionsläget. Enligt vad Göran Hägg uppger hade de planerat att införa republik i början av 70-talet, men Gustaf VI Adolf dog innan den nya författningen hunnit klubbas, och de kunde inte gärna börja med att avsätta Carl XVI Gustaf.

  2. Kungen kanske skulle vänta tills Vickan fött några småttingar och fått ordentlig föräldrarledighet och sånt? Annars så är jag helt med på, jag är väldigt nyfiken på Victoria som drottning.

  3. Det där om Håkan Juholt är för övrigt en sån jävla ickenyhet så det finns inte. Expressen kör en artikel av andrahandsuppgifter från människor som PÅSTÅR att de hört Juholt säga si och så. Finns det dokumenterat på något riktigt sätt, t.ex. med ljud eller videoupptagning eller är den där bilden från en mobilkamera bevis nog? Jävla tabloider.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *