Blawgnews!

DennisM har blivit avstängd från myshowroom, något han verkar tycka är prestigeladdat.

Sista månaden på MSR! Helt ärligt… tog det sådan här lång tid? Haha.. Jag är bloggvärldens största bitch och mitt ego är för stort för Myshowroom som nu tröttnat på mig!

Var det inte han som drog värsta svadan om att han skulle vara en bra förebild för Kissie och Paow så att de skulle sluta med provokationsbloggandet? Jag undrar om DennisM kommer att göra någon slags avbön för sitt beteende snart, som han gjorde innan. Det kommer att vara stor underhållning i sådana fall. Annars undrar jag hur han kommer ta sig ur den här äckliga bilden av sig själv han har skapat, han är ju fan värre än vad Kissie någonsin varit.

Aja. Det som är på riktigt roligt med inlägget är att han skriver såhär:

Mina programmerare jobbar redan på min nya bloggdesign så jag kommer att flytta över bloggen med alla inlägg och sådant lagom till månadsskiftet.

Alltså. ”Mina programmerare”. Vill han att vi ska tro att han har en liten stab med ”hungriga” programmerare som bara sitter och väntar på att ta hand om Dennis bloggrelaterade problem. Jag tycker att det är så roligt.

En kommentar till “Blawgnews!”

  1. Inom IT-kretsar är det iochförsig rätt vanligt att man hjälper varandra lite hursom. Jag pratar ofta om ”min ISP”, ”min IT-ansvarige” eller ”min support”. Det är knappast folk som jobbar heltid för mig, men som ändå lägger ett par timmar i veckan på att hålla igång mina hemsidor och fixa mina system. Jag säger inte att det är så för Dennis, men det är inte omöjligt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *