Allt är ju så jävla dyrt.

Hatar budgetreportage i tjejtidningar. Jag tänker: budget är plagg som inte kostar över 100 kr (kanske 200 om det är något fett fint, som typ en jacka), när det i själva verket är klänningar som kostar typ 400. Jag lägger aldrig mer än 200 spänn på ett klädesplagg, så deras budgetnivå är min ”unna mig lyx”-nivå.

Detta beror ju på att jag verkligen bara handlar second hand. Anledningen till det är inte att jag är cool, utan att jag är snål. Fattar inte hur folk pallar nyproduktion när det är så förbannat dyrt, halva studiebidraget går ju på en dag.

Ibland så tänker jag att jag ska unna mig en klänning från typ H&M för att lyxa till det lite, sen kommer jag på att man inte kan unna sig saker från H&M, fattigmansbeteende är vad det är.

4 reaktioner till “Allt är ju så jävla dyrt.”

  1. Jag tycker att de där budgetreportagen är skitskumma. Okej, ser man bortom second hand är det kanske ett normalt pris- men jag tycker inte att det kan klassas som budget ändå, utan bara normalt. När jag tänker budget tänker jag typ: klänning, 200 spänn. Tror de ens att många av de under 18 (som ändå borde vara en ganska stor del av deras läsarskara) har råd med de kläderna? >_<

    1. Jag tror tyvärr att tidningen riktas till och läses av typ, kvinnor som jobbar!!! Typ folk som är 30. Sjukt.

      Men ja, det är väl egentligen normal prisklass, jag tycker att det är sinnessjukt mycket pengar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *