Dagens outfit.

Alla två är second hand.

Jag gillar kontrasten sammetslångkjol och trasig t-shirt. Eller trasig och trasig, uppklippt i halsen snarare.

Jag har kommit till insikt om min otroligt keffa dygnsrytm och har därför börjat gå upp klockan sju varje morgon fast jag inte behöver. Vetta fan om det är så mycket rimligare men jag är trött på att vakna elva och känna att halva dan är borta.

När jag var yngre sov jag aldrig längre än till tio, jag saknar fan det. Jag var sjukt morgonpigg. En gång sov jag 3 h/natt i fyra nätter innan jag märkte av det, det tycker jag är helt otroligt idag. Men såhär på äldre dar börjar ju åren komma ikapp en. Hujedamej.

Idag ska jag passa barn, senaste gången jag passade barn var det kaos och en kissade på sig i hallen, sen skulle jag duscha av honom medan resten av barnen grät på grund av en massa olika saker. Gu va jobbigt tänkte jag då. Hoppas det blir bättre idag.

4 reaktioner till “Dagens outfit.”

  1. Tror det är mycket rimligare, och det kan ju vara bra att ta ett stort steg direkt så att det inte blir lika lätt att ”smyga sig tillbaka” till att vakna upp vid lunchtid. Jag tror inte att man mår bra av att sova för långt in på dagen. Jag vet i alla fall att jag inte gör det. Sover jag längre än till tio så är det mer eller mindre kört för min del.

    Sv: det är just det, att jag har skrivit ned allt. På en lista. Vilket bara gör mig ännu mer stressad och förtvivlad.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *