Den där jävla ugglan

image

Jag är för närvarande ute på släktens gemensamma landställe. Huset är läskigt redan som det är men i trappan hänger fan en stor uppstoppad uggla med utbredda vingar. Förutom att uppstoppade djur är fett äckligt så fick den mig att vara rädd för att gå upp tills jag var typ tretton.

4 reaktioner till “Den där jävla ugglan”

  1. Var med om liknande sak när jag var liten och besökte farmors mamma. Hon hade också en uppstoppad fågel som svävade däruppe på övervåningen och det var läskigt att gå uppför trappan under dess vilda blick.

  2. Vi hade uppstoppade fåglar i mitt barndomshem. Äckligt och otäckt även det. Inbillade mig alltid att de stirrade på mig om natten.

  3. Min mormors far gjorde i ordning uppstoppade fåglar, och det fanns en del bevarade när jag var barn. Men jag såg inget motbjudande eller skrämmande med dem.

  4. Så jävla obehagligt. Tror för övrigt att det är olagligt att ha uppstoppade stora fåglar hemma? Att det ska lämnas in till staten, typ?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *