Det tråkigaste inköpet.

Jag minns en gång i tiden när jag tyckte att det tråkigaste som fanns i shoppingväg var skor, detta är för länge sedan en svunnen tid och numera är det strumpbyxhandel jag hyser mina aversioner mot. Fan vad hemskt trist det är med strumpbyxor, det är dyrt även för pisskvalitet, det går inte att köpa second hand (i alla fall inte tjocka stickade som jag behöver) och det är alltid så att man faktiskt behöver några tråkiga neutrala tjocka strumpbyxor framför fina med prickmönster på. Vad fint det vore om man hade en massa pengar att lägga på fina strumpbyxor att piffa till sina outfits med men piffiga strumpbyxor är sannerligen ingen prioritet för mig.

7 reaktioner till “Det tråkigaste inköpet.”

  1. Haha, där är vi helt olika! Jag älskar att shoppa strumpbyxor, är lite av en Mogi när det gäller detta. =O Jag har dock nästan inga svarta strumpbyxor, för jag tycker det blir för tråkigt. Men ett tips är att ha dubbla nylonstrumpbyxor under de mönstrade, för det stänger ute kylan ganska bra men man kan behålla det spexiga. Med svarta mönstrade funkar det dessutom med tjocka under utan att det ser konstigt ut.

    Däremot är det ju rätt sopig kvalitet på många strumpbyxor, vilket är synd. & ganska konstigt också tycker jag, nog fan borde det väl gå att göra strumpbyxor med bättre kvalitet?!

  2. Klart som fan det går att göra strumpbyxor med bättre kvalitet, som dansare i stort sett bor jag i mina danstrikåer, dvs strumpbyxor av bra kvalitet! Dock är de inte så roliga, och även ganska dyra.. =(

  3. Åh, håller verkligen med! Egentligen tycker jag inte alls om att shoppa, för jag hittar bara saker jag vill ha men inte får köpa för jag måste köpa annat. Ehe.

  4. Då vet jag inte riktigt vart du kollat, tycker de brukar ligga på runt 150-200. Vilket dock även det är ganska surt för strumpbyxor.

    1. Okej, jag ljög. Ber om ursäkt. Men det är fan svindyrt hur som helst. Dessutom sliter jag ut de för 200 på ett nafs också.

  5. Ellinor: kan du inte berätta var du hittar de för 150-200 kronor som håller bra? Har köpt många i den prisklassen, men de håller precis lika dåligt som de som kostar under hundringen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *