Vem eftersträvar att se ut som en balthora?

Det här med lårhöga stövlar är ju inne nu. Likaså pälsar sydda av (till synes) slumpmässigt ihopplockade pälsbitar. Mode är allt bra märkligt ibland.

Men det här med lårhöga stövlar: hur fan kan man bära det? Det är både obekvämt och fult. Jag förstår hur detta kan tolkas men det har inget att göra med skev kvinnosyn, tjejer får slampa runt hur mycket de vill (även för betalning, enligt mig), men allvarligt: vem fan eftersträvar att se ut som en gatuprostituerad?

Dessa från din sko tar nog priset. Herregud vilka brutalt fula skor. Jag testade dem (endast på skämt) för nån vecka sedan och ba: hur fan kan ett seriöst skoföretag producera något som känns så jävla lågkvalikativt. Både material, passform och design var fruktansvärd. Jag tänkte mig hur jag köpte dem, tog på min en kort röd lackkjol och en billig h&m-korsett för att ”sexa till det” med min pojkvän. Jag ryser av bara tanken.

Nu tycker jag inte att fetischmode är snyggt över huvud taget och det kan man väl ha delade uppfattningar om, men en sak är fan säker: om man ska göra såna kläder måste de hålla kvalitet. Det funkar inte med en korsett med dåliga byglar eller skor som känns billiga, det måste kännas exklusivt och fint. Annars blir balthorakänslan lite väl påtaglig.

9 reaktioner till “Vem eftersträvar att se ut som en balthora?”

  1. Haha, jag som trodde att jag inte gjorde annat än att lägga ut bilder på mig själv! Men nu när jag undersökte saken insåg jag att det inte varit så mycket av den varan på senaste, förutom dom svartvita!.. Tack iaf 🙂 Och återigen får jag hålla med- har inte alls fattat grejen med de där stövlarna faktiskt.

  2. Jag tycker att lårhöga stövlar kan vara absolut dödssnyggt. Inte de på bilden dock. Och pälsvästar till vilka klädskaparna verkar fått sin inspiration från lapptäcken är ju bara vidrigt. Faktiskt: VIDRIGT!!!

    1. Jag kan fatta lårhöga stövlar om de är i fin kvalitet. Jag tyckte det var snyggt en gång i tiden, men har lite mer mesig stil nu.

  3. Hahahaha men JAG HAR FAKTISKT EN KOMPIS SOM ÄR BALT! Hur tror du han känner sig nu? Okej att han inte bär stövlar, men tänk på hans syster, mamma osv.!

    ;D

    Hehe skoja bah, ville vara lika rolig som Sofia!

  4. Lårhöga stövlar med stilettklack är något av det sexigaste en kvinna kan ha på sig! Ok det må hända att de kanske är obekväma att gå i., men om en kvinna vill kåta upp sin gubbe lite extra är det att föredra och då helst i kombination med sexiga latex underkläder. Det går vilken man som helst igång på… Resultatet kan ju knappast bli något annat än ett sjuhelvetes knull.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *