Emot kvinnor.

Roligaste apropå att Flinck gjort sig skyldig till sexuella trakasserier måste ju vara följande:

Jag blir ledsen, det är inte ok att man kallar mig för ett svin, att jag skulle vara emot kvinnor. Det borde man se på mig att jag inte är.

Det är alltså ”inte ok” att man kallar honom för ett svin. Kan även meddela att det inte är okej att ta folk på rumpan. Men vem bryr sig om sådana småsaker som kroppslig integritet när en känslig man som Flinck har blivit anklagad för att vara ett svin!

Men det roligaste är ju att han tydligen uppfattat det som att folk anser att han är ”emot kvinnor”. Hur är man ens ”emot kvinnor”? Är man emot att de finns eller?

Har nog aldrig hört en enda feminist anklaga någon de kallar ”svin” för att vara ”emot kvinnor”. Att vara ett svin handlar inte om att tycka att kvinnor ska utrotas från jordens yta, det handlar om att agera respektlöst. Typ ta en brud på rumpan utan att ha frågat om lov först.

Jag tror absolut inte att Flinck är emot kvinnor. Jag tror att han i allra högsta grad är för att kvinnor finns och framförallt att de beter sig och ser ut som som ”riktiga kvinnor”. Det tycker jag man ser på honom, framförallt på hans agerande.

3 reaktioner till “Emot kvinnor.”

  1. ”Jag tror att han i allra högsta grad är för att kvinnor finns och framförallt att de beter sig och ser ut som som ”riktiga kvinnor”. Det tycker jag man ser på honom, framförallt på hans agerande.”, HAHA!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *