Så jävla pinsamt.

Det är rentav pinsamt att vår arbetsmarknadsminister Hillevi Engström talar om sysselsättning i absoluta tal istället för som den bör mätas, i procentandel i förhållande till antalet arbetsföra. Om den arbetsföra befolkningen blivit större vore det ju bara knäppt om antalet sysselsatta inte ökat. Lite som när Annie Lööf ba: ”det tycker ju du ska säga till alla dem som fått fast anställning de senaste åren” när Jonas Sjöstedt frågade vad hon tyckte om att de fasta anställningarna har minskat. Bara väntar på att någon ska säga ”det tycker jag du kan säga till alla personer som har gjort klipp på att köpa allmän egendom till underpris och sedan sälja vidare” när någon frågar om den ökade fattigdomen. Vore roligt.

Ärligt talat, hur fan kan en politiker använda sig av helt inadekvata siffror på det här sättet utan att utsättas för ett mediadrev a la Juholt. Det är ju fan i mig pinsamt! Jag skäms över att vara svensk.

4 reaktioner till “Så jävla pinsamt.”

  1. Det är så mycket action på den här bloggen! Jag uppdaterar och så BAM -ett nytt inlägg.

    Fast nu har det slagit mig att du kanske skriver en massa och sen tidsinställer… Och där försvann sinnebilden av totaldedikerade Fanny, fastklistrad vid tangentbordet, ständigt uppdaterad och redo att ge mig dagens politiska smocka (in a good way).

    1. Jo, dessa inlägg är tidsinställda. Gör mig väl dock inte mindre dedikerad? Blir mest bara fult för läseren med fem inlägg i samma sekund.

      1. Haha precis så har jag också tänkt mig, klistrad vid datorn och sprutande ur dig inlägg. 🙂 Och nej, du blir givetvis inte mindre dedikerad av att dina inlägg är tidsinställda. Har aldrig egentligen tänkt på det att det kan bli tråkigt/fult/jobbigt för läsarna med fem nya inlägg på raken. Men jag vet inte om jag skulle fixa tidsinställda inlägg, jag blir alltid så där Must.Publish.NOW!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *