En videoblogg ni bara måste se.

Herregud. Den här videobloggen av Sonja måste vara bland det absolut bästa jag sett i mitt liv. Den handlar om underbaraClara och hennes perfekta jävla liv, kort och gott. Och det är så fantastiskt roligt för man fattar verkligen den där känslan av irritation över perfekta människor och tillrättalagda ytor.

Fina citat: ”hon har en båt, men hon kan inte använda båten för hon har bakat så jävla mycket bröd” och ” för göra sin egen deodorant måste man gå ut i skogen och runka av en ren. Och det har hon gjort”.

Jag undrar om underbaraClara kommer svara på det här. Om hon har distans kommer hon kunna se humorn i det, tänker jag.

14 reaktioner till “En videoblogg ni bara måste se.”

 1. såg att lady dahmer hyllat den till skyarna med. alltså konceptet är ju aboslut bra, men genomförandet måste ju vara det tråkigaste och sämsta någonsin. sonja ger bara ett osäkert och tillgjort intryck. dom sex mest bortslösade minuterna detta år.

  1. Jag håller verkligen inte med. Jag tycker hon genomför det genialt, den där osäkerheten är ju festlig.

 2. Förstår verkligen inte poängen med den där videon. Håller med Vicky: bortkastade 6 minuter och osäkerheten lyser igenom både i sakerna hon säger, hur hon säger dem och kroppsspråket. Inte ett dugg festligt, bara tragiskt att titta på! Om hon nu är så missnöjd och ogillar UC så mycket (för en enligt mig ganska löjlig anledning) kanske hon ska ta tag i sitt eget liv och försöka göra det lite mer innehållsrikt och tillfredsställande? Istället gör hon en bitter videoblogg. Jag menar, jag kan också bli lite halvt provocerad av de som lever ”perfekta” liv, typ Nio till fem, men istället för att göra en video om det försöker jag förbättra mig själv och min livsstandard.

  Nej, man märker verkligen hur bitter den här tjejen är över att UnderbaraClara lever lite av det livet hon själv vill leva, d.v.s. mer ekologiskt och jämställt, men av någon anledning (brist på tid eller ork, man som håller henne tillbaka, etc.) kan hon inte göra det hon med. Så hon spyr lite galla över Clara istället eftersom det är mycket lättare.

  Tragiskt, som sagt.

  1. 6 minuter känns så värt det för den kommentaren (och tilt shift och den där vitmålade väggen). Och varför kan man inte bara köpa blåbärssylten på Willys? 😛

 3. Om hon hade gjort det 100x bättre hade det kanske varit komiskt, men nu känns det som om jag är hennes stackars väninna som hon sitter & häller ut sitt skitsnack på.

  1. Jag tycker att den är rolig för att den är självdistansierad. Den ha räven hög igenkänningsfaktor för mig.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *