Tack för den informationen.

En gullig grej: när ens notoriskt sena ex ringer och berättar att han kommer bli några minuter tidig. Ok? Som om jag kan göra något åt det när jag sitter på tunnelbanan. Och speciellt med tanke på alla gånger jag, som den fantastiska tidspassare jag är, blivit några minuter tidig. Inte fan brukar jag ringa och meddela det.

3 reaktioner till “Tack för den informationen.”

  1. Heh, känner igen det där, fast från mitt håll *host host* Jag har jävligt svårt att passa tider. Får panik av bestämda tider. Men nu har jag lärt mig att alltid vara fett tidig. Ska jag möta nån 7 så siktar jag på att vara framme halv 7. Då är jag framme kvart i 7. Hjälper… ibland. Ingen ursäkt, men dock ett sätt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *