Ett episkt misslyckande.

Igår så drack jag sprit för att fira att jag numera kan lägga till epitetet ”samhällsdebattör” på mitt fiktiva visitkort. På tunnelbanan så stötte vi ihop med en kille som tyckte att vi skulle göra honom sällskap.

Denna snubbe hade tatuerat in en hitlermustach på fingret så att han skulle kunna sätta fingret under nästan och heila samtidigt. Men han hade gjort ett fatalt misstag, nämligen att tatuera in mustaschen på högerhanden. Som bekant så heilar man ju med högern och då går det ju inte att både ha mustasch och heila samtidigt.

Jag tycker bara att det är så otroligt festligt att han tatuerade sig bara för att kunna göra detta men misslyckas även med det. Resultatet är alltså att han kommer gå omkring med en liten konstig fyrkant på fingret hela sitt liv. Hoho.

Jag hoppas ingen tar illa upp över bilden nu, han gör det ju trots allt fel.

5 reaktioner till “Ett episkt misslyckande.”

  1. Den här trenden med att rita (eller för all del tatuera) en mustasch på fingret och sedan placera fingret under näsan har jag sett ofta på senare tid; vad menas med det egentligen? Är det nån subkulturgrej som jag som är gammal och försoffad har missat?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *