Extra extra! Extremfeministen Fanny vill att alla män ska byta kön!!!

Varning för ett kanske lite lågt och omoget inlägg, men jag måste blogga om detta för det är så himla roligt. Ni minns kanske mitt fenomenala inlägg om att män borde byta kön eftersom deras kön fått så dåligt rykte (läs de tom du inte gjort det för det är verkligen typ det roligaste inlägget jag skrivit)? Det har nu fått svar från en ”jämställdhetsbloggare” eller antifeminist/mansrättsaktivist. Såhär ser det ut:
ekvalistSedan följer min twitterrant:

Män som klagar på att feminism är ett laddat ord. Kan ni byta kön? Ert kön har tyvärr fått negativ laddning efter 100-tals år av förtryck. Alternativt sluta säga ”man” och kalla det något annat, som låter lite mer positivt. Typ ”solstråle”.

Gruppen män har verkligen pr-problem. Med en ny fräsch image skulle ni kunna åtgärda detta! Genom att kalla er själva män så kopplar ni er samman med de där extremisterna som slår och våldtar kvinnor. Dåligt pr-move! Nene, om ni män någonsin ska kunna få inflytande får ni nog bli lite bättre på att göra reklam för er om ni förstår hur jag menar. Ni män kan kanske anlita Schlingmann? Hen har ju gjort underverk för Nya Moderaterna. Kanske kan rädda även ert varumärke?

Kan tyvärr inte ta män på allvar när de envisas med att kalla sig män. De behöver bara sluta så lovar jag att lyssna. Det är ändå upp till männen att göra sig förstådda. Då funkar det tyvärr inte att gå omkring och kalla sig ”man”. Jag säger inte att det är rätt, men många ser faktiskt rött när de hör ordet ”man”. En måste anpassa sig om en vill se förändring.

Och sen är inlägget typ slut, förutom att det står att Lady Dahmer håller med och att det finns en länk till någon artikel som bekräftar personens tes om något.

Detta är så himla roligt tycker jag. Att personen som skrivit helt missar att det jag gör är att driva med personer som tycker feminister ska byta namn, inte att jag faktiskt tycker att män ska byta kön eller namn. Jag förstår verkligen inte hur en lyckas missuppfatta det jag skrev, det var så himla tydligt. Sedan kan en såklart resonera kring om det är okej att skämta på det viset, men det är inte vad som görs. Det som görs är att bloggaren uttryckligen hävdar att jag anser att män ska byta kön.

Sedan är det kommentarerna:

Bra avslöjat. Visar tydligt att feminism inte har det minsta med jämställdhet att göra.

Jag älskar det här ”bra avslöjat”. Ja, duktigt av personen att läsa och återge ett inlägg som typ delats 250 gånger på facebook… grävande journalistik på hög nivå! Herregud, vilket otroligt allvar dessa personer tar sig själva och sin ”rörelse” på.

Det är bra när extremfeministerna visar sitt rätta ansikte.
Återigen menar hon att gruppen män är förtryckare av gruppen kvinnor
och hon menar också att vi skall byta namn på vårt kön för att
det finns män som begår brott av olika slag.Dv.s minoriteten av män är de som definierar könet man och manlighet.

Tror dessvärre att hon är bortom all räddning.

Ja, denna kommentar har jag väl inte så mycket att säga om utom att det är skönt att de anser mig ”bortom all räddning” eftersom det uppenbarligen betyder att jag är på helt rätt spår i livet. Hade varit tragiskt om de trodde att de kunde ”rädda” mig.

Fick också en rolig kommentar under mitt eget inlägg:

Hoppas på att få möta dig i en debatt längre fram, när pendeln svängt tillbaka (och förhoppningsvis stannat i balans). Då kommer dessa dina ord att vara värdefulla. Tro mig.

Tänker mig verkligen en framtida debatt där det där tas upp… Snacka om att göra bort sig och visa att en inte är läskunnig.

Det var det hånfulla inlägget om antifeminister. Ibland överträffar verkligheten dikten och de visar sig vara mycket dummare än vad en kan förställa sig.

12 reaktioner till “Extra extra! Extremfeministen Fanny vill att alla män ska byta kön!!!”

 1. hahaha, det är ju underbart. Men ”vi feminister” förväntas inte ha någon humor, eller kunna driva med någonting, eller vara sarkastiska eller alls ha någon nyanseringsurskiljning. VI _ÄR_ ett gäng rabiata håriga tråkiga HENS som bara förstör…Suck.

  Underbart inlägg.

 2. Kan inte alla räddas av Kuken(tm)?

  Men men, i ljuset av detta så blev ju din orginalpost om möjligt ännu roligare. =D

 3. Hahaha. Men detta är ju ett väldigt tydligt exempel på att man inte alltid ska behöva ta ”debatten”, de ÄR ju uppenbarligen HELT. DUMMA. I. HUVUDET.

 4. Vad roligt!
  Jag hade inte läst ”pr-miss att kalla sig man…” förre, men det är ju underbart. Och flera kommentarer är det också. Jag har lust att skrika i Hamburgs shopping mall

  ”Så kom igen nu alla män! …”

  Det är en rolig extra extra :).

 5. Men herregud. Även människor som inte håller med dig i själva sakfrågan borde ju fatta att det var ironiskt? Det enda som krävs för att inse det är läskunnighet. Helt galet, hur vansinnigt korkade får människor lov att vara? Pinsamt.

 6. Hahaha, ja då blir det ju verkligen ännu roligare. Men du menar nog allvar egentligen och försöker bara luras med de skarpsinniga pojkarna eftersom du är för generad eftersom du är påkommen! Mmmmmhm, vet man nog hur det ligger till….

  Hahahahaha!

 7. Ar ju helt galet hur en text kan missforstas sa 🙂 Sager ju valdigt mycket om vilka som ar antifeminister, hrmm…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *